Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Διαγωνισμός «Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα» απο τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και το Alba Graduate Business School
Ημερομηνία: 07/05/2009

Μετά την περσινή επιτυχία, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά ο διαγωνισμός «Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα», στo πλαίσιο των βραβείων που έχει θεσμοθετήσει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για τον διαγωνισμό είναι το ALBA Graduate Business School.

Ο διαγωνισμός «Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα» επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες για ένα πιο φιλικό περιβάλλον. Επιδιώκει την ανάπτυξη περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συνδυάσει φαντασία και πρακτικό πνεύμα με αποτέλεσμα έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν το περιβάλλον. Ο φετινός στόχος είναι ιδιαίτερα υψηλός, αφού για το διαγωνισμό του 2008 υπήρξαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για περιβαλλοντικές επιχειρήσεις.

Τα «Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα» είναι ένας διαγωνισμός με πολλούς νικητές και κανέναν ηττημένο. Όλοι όσοι υποβάλουν την πρότασή τους θα προσκληθούν σε ένα εργαστήριο, στο οποίο θα διδαχθούν πώς να προωθούν τις ιδέες τους.

Οι καλύτερες ιδέες θα κερδίσουν μία θέση στην Επίλεκτη Ομάδα Ιδεών του ALBA Graduate Business School. Επιπλέον, η καλύτερη πράσινη επιχειρηματική ιδέα θα κερδίσει €3,000 και θα παρουσιασθεί στο Συμβούλιο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και στην εκδήλωση των βραβείων ΚΟΥΡΟΣ το Νοέμβριο του 2009. Οι Μεγάλοι Νικητές θα "υιοθετηθούν" από μέλη της Λέσχης, που περιλαμβάνει μερικούς από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Εξαρτάται από την ιδέα, και το τι χρειάζεται αυτή η ιδέα για να υλοποιηθεί, αλλά η υιοθέτηση είναι πολλά περισσότερα πράγματα από μία απλή χρηματοδότηση. Καθοδήγηση, συμβουλές, γεφύρωμα σχέσεων με σημαντικές επαφές, πάντα με σεβασμό στην πνευματική ιδιοκτησία των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους μέχρι 30 Αυγούστου 2009, στο ALBA Graduate Business School, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.alba.edu.gr/greendreams .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/greendreams ή στο ALBA Graduate Business School, κ. Ηλιάνα Ευθυμιάδη, τηλ. 210 8964531 (εσωτ. 320), email: enterprising@alba.edu.gr.

Πηγή: presspoint.gr

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)