Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ  αποτελεί  μια ραγδαία αναπτυσσόμενη έκθεση για την Δυτική και Βορειοδυτική Ελλάδα, η οποία εισέρχεται αισίως στην 5η συνεχόμενη χρονιά διεξαγωγής της. Διοργανώνεται  στο Εκθεσιακό Κέντρο της Άρτας «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ», από την «Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και τη συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, τον Σύλλογο Εστίασης Άρτας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας.

 

Ώρες λειτουργίας:  : 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.30 έως 10.30μ.μ.

 

Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ραγδαία. Πέρυσι ξεπέρασε τις 80.000, κάτι που δημιουργεί προϋποθέσεις για ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην διαφήμιση και προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

 

Με στόχο να ισχυροποιήσει περισσότερο το brand της πανελλαδικώς η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ θα αναπτύξει φέτος ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας με πολλές συντονισμένες προωθητικές ενέργειες σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

Μέλημα μας είναι η Έκθεση να επικεντρωθεί στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης μέσω μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής.

 

To κόστος ανέρχεται σε 40 € / m2 συν ΦΠΑ 24%
Ελάχιστη επιφάνεια ενοικίασης 12m2.
Παρέχεται έκπτωση 20% σε εκθέτες από το Νομό Άρτας
Παρέχεται έκπτωση 20% σε όλους τους εκθέτες που θα καταβάλουν το 50% του συνολικού ποσού προς ενοικιάσει σύμφωνα με τα τ.μ,  έως την Παρασκευή   8/9/2017.
Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού πριν την επίσημη έναρξη της έκθεσης,  το υπόλοιπο ή το συνολικό ποσό, του κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ. μ.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως :
1. ΤΡΑΠ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5400062690778  iban: GR17 0172 400 000 54 000 6269 0778
Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης.

Παρακαλούμε  επίσης,  όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας, στον ΑΔΑΕ ΟΤΑ στο Fax Νο: 26810-75425 υπόψη κ. Γεωργίου Μπόνια.

Η εμπρόθεσμη καταβολή  από όλους τους εκθέτες  του ποσού  που  αντιστοιχεί  στην προκαταβολή  είναι απαραίτητη προϋπόθεση  για την εξασφάλιση του χώρου και επιστρέφεται – σε περίπτωση ακύρωσης-  μόνο εφόσον ο χώρος αυτός διατεθεί σε άλλη εταιρεία.   Ο κανονισμός λειτουργίας της έκθεσης είναι αναρτημένος στο site του Δήμου www.arta.gr  και παρακαλείσθε να το διαβάσετε πριν υπογράψετε την συμφωνία μίσθωσης του χώρου της έκθεσης.
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)