Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Λάρισας με θέμα "16 σύγχρονοι πρωτοποριακοί τρόποι εξεύρεσης ιδανικών πελατών"

Τo Επιμελητήριο Λάρισας προσφέρει στα μέλη του σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Η εκπαίδευση ανατέθηκε στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών Ι.ΧΟ.Σ www.ixosacademy.edu.gr

Η πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 16.00 – 21.00 με θέμα:

16 σύγχρονοι πρωτοποριακοί τρόποι εξεύρεσης ιδανικών πελατών και σύστημα εργασίας - στρατηγική  αποτελεσματικής αρχειοθέτησης υποψηφίων πελατών και Personal Visibility Marketing Strategy.

Η eξεύρεση πελατών δεν έπαψε ποτέ να είναι η κυρίαρχη πρόκληση ενός διαμεσολαβητή-πωλητή. Στη σημερινή οικονομική συγκυρία δεν φτάνει μόνο να έχουμε αρκετούς υποψήφιους πελάτες αλλά πρέπει και αυτοί να έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν σε μια αγορά .
• Πόσους «ακριβώς» υποψήφιους πελάτες χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και πως θα τους ανακαλύψουμε ?
• Με ποιά στρατηγική μπορούμε να αξιοποιήσουμε το Internet και ειδικά τα social media για να έχουμε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό υποψηφίων πελατών και ειδικά επιχειρηματιών και πώς θα χρησιμοποίησουμε συγκεκριμένα εργαλεία του διαδικτύου για να διαφοροποιηθούμε σημαντικά από τον ανταγωνισμό ?
• Πως θα αρχειοθετήσουμε και θα διατηρήσουμε με «ξεχωριστό» τρόπο ,αξιοποιώντας την τεχνολογία ,την επαφή με τον υποψήφιο που δεν έκλεισε, ωστε να είμαστε οι πρώτοι που θα θυμηθεί όταν η οικονομία επιστρέψει στην ανάπτυξη .
Τα ερωτήματα αυτά απαντώνται στην εξαιρετικής σημασίας ημερίδα για την ανάπτυξη του σύγχρονου διαμεσολαβητή- πωλητή.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δωθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ
Το κόστος της ημερίδας είναι συμβολικό στα 10€ ανα συμμετοχή. Για την κράτηση της θέσης σας θα πρέπει να εχει γίνει η κατάθεση των 10€ στο ταμείο του Επιμελητηρίου και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μόνο αν είστε βέβαιοι οτι θα παρακολουθήσετε την ημερίδα ωστε να μήν στερήσετε την θέση απο έναν συνάδελφο που πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνέπεια σας!
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Ε.Β.Ε.Λ http://www.larissa-chamber.gr ή στο Ι.ΧΟ.Σ - 2109480482 και info@ixosacademy.gr

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)