Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Κρίσιμη συνάντηση τη Δευτέρα στο ΥΜΕ για τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών
Ημερομηνία: 22/02/2009

Κρίσιμη για το μέλλον των κινητοποιήσεων των αυτοκινητιστών θεωρείται η συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας τους, τη Δευτέρα, στο υπουργείο Μεταφορών.

Βασικό αίτημα των αυτοκινητιστών διεθνών μεταφορών είναι να ενταθεί ο έλεγχος των αρμοδίων υπηρεσιών για να αποφευχθεί το φαινόμενο της «υποκλοπής» μεταφορικού έργου από ξένους συναδέλφους τους, που δραστηριοποιούνται παρανόμως στη χώρα μας.  ΄

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα παρέμεινε κλειστός από το μπλόκο των αυτοκινητιστών.

Τα σύνορα άνοιξαν στις 09:00 το πρωί με την επάνοδο των μελών των μεικτών κλιμακίων της νομαρχίας Σερρών και των αυστηρών ελέγχων που διεξάγουν στα φορτηγά, παρουσία εκπροσώπων των οδικών μεταφορέων, που βρίσκονται στο μπλόκο.

«Τα σύνορα θα κλείνουν όταν αποχωρούν τα κλιμάκια ελέγχου των φορτηγών και θα ανοίγουν με την επάνοδό τους» δήλωσε ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος - Διεθνών Μεταφορών (ΟΦΑΕ), Ιωάννης Γεωργάκας.

Newsroom ΔΟΛ

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)