Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Δεύτερο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ εντός των ημερών
Ημερομηνία: 19/03/2009

Την ανακοίνωση και δεύτερου προγράμματος του ΤΕΜΠΜΕ τις επόμενες μέρες, ώστε να καλυφθούν «σε ακόμη μεγαλύτερη έκταση και ακόμη πιο αποτελεσματικά οι ανάγκες των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με ρευστότητα» προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Τροφίμων ζήτησε ακόμη από τις επιχειρήσεις του κλάδου να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών.

Αφού τόνισε πως το 2009 «δεν είναι μια χρονιά συνηθισμένη» αλλά «η χρονιά την οποία σημαδεύει η οικονομική κρίση που όμοιά της δεν υπήρξε μεταπολεμικά» πρόσθεσε: «Σ΄ αυτήν τη δύσκολη περίοδο, αναγκαστικά όλοι επωμιζόμαστε κάποιο βάρος για την υπέρβαση της κρίσης, περισσότερο όμως βάρος θα πέσει στους έχοντες. Και αυτό το σημειώνω εδώ, ενώπιον μιας κοινωνικής ομάδας που εκπροσωπεί αυτούς που διαθέτουν περισσότερα χρήματα, δηλαδή στους βιομηχάνους».

Η κυβέρνηση, συνέχισε, αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στις επιχειρήσεις και περιμένει να αναλάβουν και οι επιχειρήσεις τις ευθύνες τους απέναντι στη χώρα. «Έχουμε ξεκαθαρίσει και άλλη φορά, ότι θέλουμε ομαλή λειτουργία της αγοράς, εφαρμογή των αρχών του πραγματικού ανταγωνισμού» σημείωσε και ζήτησε από τη βιομηχανία τροφίμων να προχωρήσει σε περισσότερες και ακόμα πιο σημαντικές για τους καταναλωτές μειώσεις, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της. «Γνωρίζω ότι αυτό, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να γίνει και είμαι βέβαιος ότι η ελληνική βιομηχανία τροφίμων θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είναι ελληνική. Και καταλαβαίνετε τι εννοώ» κατέληξε.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)