Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
1η Επιχειρηματική Συνάντηση Τυνησίας – Ελλάδας 14 Φεβρουαρίου 2019

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση της 1ης Επιχειρηματικής Συνάντησης Τυνησίας – Ελλάδας στις 14 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

 

Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία διερεύνησης των δυνατοτήτων της Τυνησίας, ως πύλη προς την Αφρική, αναφορικά με την γεωπολιτική της θέση, την εγγύτητά της με την Ευρώπη, καθώς και το εργασιακό της περιβάλλον και τους εξελιγμένους επενδυτικούς κανονισμούς. Το εγχείρημα θα αποτελέσει την βάση για την ενίσχυση των υφισταμένων φιλικών και επιχειρηματικών σχέσεων Τυνησίας – Ελλάδας.

 

Επικεφαλής της τυνησιακής αποστολής θα είναι ο κ. Hatem Al Firjani, Υπουργός, Υπεύθυνος Οικονομικής Διπλωματίας, στο Υπουργείο Εξωτερικών της Τυνησίας, συνοδεία υψηλά ιστάμενων αξιωματούχων από την Υπηρεσία Προώθησης Ξένων Επενδύσεων (FIPA), την Τυνησιακή Ένωση Βιομηχανίας, Εμπορίου και Χειροτεχνίας (UTICA) και την Αρχή Προώθησης Εξαγωγών της Τυνησίας.

 

Συνημμένη θα βρείτε την γενική επισκόπηση με το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Εν τω μεταξύ, τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΔΩ, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΤΡΙΤΗ, 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ: 16:00

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)