Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Ενημερωτική εκδήλωση για την αγορά της Τυνησίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την αγορά της Τυνησίας, τηνΠέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρα 14:00, στο κτίριο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 5οςόροφος).

Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται εν όψει της Επιχειρηματικής Αποστολής που θα πραγματοποιηθεί στην Τυνησία (22-24/4/2019), σε συνεργασία με την Τυνησιακή Ένωση Βιομηχανίας, Εμπορίου και Χειροτεχνίας (UTICA) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Για τη διευκόλυνσή σας παραθέτουμε προσχέδιο προγράμματος εδώ, καθώς και ενημερωτικό σημείωμα για την οικονομία της Τυνησίας εδώ.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (κα Μαρία Ζωγράφου, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Τ. 210 338 2466, Ε. excom@acci.gr) και τον ΣΕΒ (κα Βίκυ Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων, Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr).


*Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)