Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
ΘΕ.Κ.Α.Κ.Ε.: Επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής και κατάρτισης σε θέματα εξωστρέφειας

Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων σε θέματα εξωστρέφειας

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) οργανώνει πρόγραμμα συμβουλευτικής και κατάρτισης για εργαζόμενους σε ΜΜΕ ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες σε θέματα εξωστρέφειας.
Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 22 ωρών επιδοτούμενο με 5 ευρώ –μικτά- ανά ώρα και θα υλοποιηθεί στη Λάρισα το χρονικό διάστημα από 25 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2013.
Σκοπός του προγράμματος είναι κάθε επιχείρηση να διαθέτει τουλάχιστον ένα στέλεχος το οποίο όχι μόνον θα κατανοεί τα ουσιαστικά ζητήματα των εξαγωγών αλλά και θα τα προσεγγίζει με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μπορεί μελλοντικά να διαμορφώνει για την επιχείρηση του την αναγκαία στρατηγική για κάθε εξαγωγική αγορά - στόχο.

Προϋποθέσεις συμμετοχής
Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενους σε ΜΜΕ ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες με επιχειρήσεις που έχουν στόχο τις εξαγωγές.
Επιπλέον κριτήρια επιλογής:
-Δραστηριοποίηση της επιχείρησης σε εξωστρεφείς κλάδους της οικονομίας
-Περισσότερα από 10 άτομα προσωπικό
-Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα από το ΘΕΚ.ΑΚΕ καθημερινά από 10:00-13:00 στο τηλέφωνο 2410 549884 ή 255388 (εσωτ.: 131) υπεύθυνοι κκ. Παπαχαραλάμπους και Παπαδημητρίου.

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων καθώς και συγκεκριμένων κριτηρίων συμμετοχής, επιθυμητή είναι η συμμετοχή έως 2 ατόμων ανά επιχείρηση.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)