Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ "FOOD & LIFE" 2019 ΜΟΝΑΧΟ

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών
FOOD & LIFE 2019


Κυρίες και κύριοι,
πάνω από 130.000 επισκέπτες* θα συγκεντρωθούν για 5 ημέρες, από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2019 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe München, για να απολαύσουν εκλεκτά, παραδοσιακά, τοπικά εδέσματα και ποτά από τουλάχιστον 320 παραγωγούς* από όλη την Ευρώπη, στη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση B2C τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας: FOOD & LIFE.


Η έκθεση FOOD & LIFE πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2003 και έχει καθιερωθεί πλέον ως σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας, στην οποία παίρνουν μέρος αποκλειστικά μικροί και μεσαίοι παραγωγοί και εταιρίες με ξεχωριστά παραδοσιακά προϊόντα, τοπικές σπεσιαλιτέ, προϊόντα delicatessen, καθώς και με βιολογικά προϊόντα (αποκλείονται επιχειρήσεις και προϊόντα βιομηχανικής-μαζικής παραγωγής και μεταλλαγμένα).


Οι εκθέτες που συμμετέχουν,  θα κάνουν γευσιγνωσία, αλλά και απευθείας πώληση των προϊόντων τους (χωρίς ταμειακή μηχανή ή θεωρημένο μπλοκ αποδείξεων) στο κοινό της έκθεσης και θα δουν από κοντά τους δυνητικούς πελάτες τους, τις αντιδράσεις και τις προτιμήσεις τους, ενώ θα προσεγγίσουν και επαγγελματίες για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.


Η επίσημη ελληνική συμμετοχή, στην οποία παίρνουν μέρος Περιφέρειες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και παραγωγοί, διοργανώνεται από το 2013 από την εταιρία K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου σε Ελλάδα και Κύπρο και με την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση έως  30 Ιουνίου 2019


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία μας στα τηλ.: 210
6840475, 6976 090142 (Νίκος Λέμης), 6944 572210 (Δημήτρης Λέμης) ή με e-mail: klni@otenet.gr

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)