Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
11η Παγκόσμια Έκθεση Franchise 2009
Ημερομηνία: 19/02/2009

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 17:30 εγκαινιάζεται η 11η ΚΕΜ Παγκόσμια Έκθεση Franchise 2009, παρουσία του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της χώρας, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Αττικής (HELEXPO PALACE), Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Τιμώμενη χώρα στη φετινή έκθεση είναι η Γαλλία, ενώ στα εγκαίνια θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρέσβης της Γαλλίας, κ. Farnaud, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Αρμενάκης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, κ. Ηλιάδης.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών αλυσίδων franchise που θα παρουσιάσουν τα concept τους στο επενδυτικό κοινό που θα την επισκεφτεί. Πολλά και ενδιαφέροντα concept από χώρες όπως η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστραλία, η Μ. Βρετανία, και η Ρουμανία λαμβάνουν μέρος.

Την περσινή έκθεση επισκέφτηκαν περισσότερα από 18.000 άτομα, ενώ φέτος αναμένεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα αυξηθεί λόγω των πολυάριθμων εκθετών και της ποικιλίας concepts που θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν.                                                          

Σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο του Franchising θα δώσουν το παρόν με τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 11ης ΚΕΜ Παγκόσμιας Έκθεσης Franchise 2009, στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες θα ενημερώσουν όλους όσους παρευρεθούν στα σεμινάρια για τη μέθοδο του Franchising, τις επιμέρους ιδιαιτερότητες συγκεκριμένων κλάδων, τη σημασία του branding, του marketing plan, τη χρηματοδότηση, τη μείωση των εξόδων, τις συμβάσεις franchise, τη σωστή επιλογή συστήματος, τα σημεία που οφείλει να προσέξει κάθε μελλοντικός επενδυτής, νομικά θέματα, οικονομικά θέματα, τη διαχείριση κρίσεων, franchise και παγκόσμια οικονομική κρίση, τις στρατηγικές και τα εργαλεία ανάπτυξης, τους εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης, κ.α.

Η συνολική διάρκεια των 41 σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα είναι περίπου 25 ώρες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
     
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου –  12:30 – 21:00·       
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου – 12:00 – 21:00·       
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου – 14:00 – 21:00 

Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Franchise (WFC) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise (EFF).Παράλληλα με την έκθεση Franchise θα πραγματοποιηθεί και η 5η Έκθεση ΚΕΜ VENDING MACHINE.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Παρασκευη: 18:00 - 21:30
Σάββατο - Κυριακή &
Δευτέρα:    10:30 - 21:00

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)