Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Πρόσκληση συμμετοχής στη Δ.Ε. επίπλου και διακόσμησης "Index, Ιnspire & Office 2013" (Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής))

 

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει για τρίτη  συνεχή χρονιά, ανάλογα φυσικά με τη σημαντικότητα του ενδιαφέροντος από την πλευρά σας, στη Δ.Ε. επίπλου και διακόσμησης "ΙΝDEX, ΙΝSPIRE & OFFICE 2013" (20-24/5/2013) (Ντουμπάι). 

Η παραπάνω έκθεση πραγματοποιείται στο Ντουμπάι στον εκθεσιακό χώρο INTERNATIONAL EXHIBITION CENTRE και θεωρείται από τις σημαντικότερες εκθέσεις της εσωτερικής διακόσμησης και επίπλων της Μ. Ανατολής με μεγάλη επισκεψιμότητα από την ευρύτερη περιοχή του Αραβικού κόλπου, ειδικά μετά την κρίση του 2008. Παράλληλα πραγματοποιείται τις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο χώρο η Δ.Ε. "Inspire 2013" αφιερωμένη στο Lifestyle και μόδα για το σπίτι και OFFICE 2013.

Με δεδομένη τη διεθνή συγκυρία και τα προβλήματα που υπάρχουν ο εξαγωγικός προσανατολισμός – τώρα περισσότερο από πριν – αποτελεί σημαντική διέξοδο για την πιεσμένη ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση

Πληροφορίες για τις παραπάνω εκθέσεις διατίθενται και στην ιστοσελίδα www.indexexhibition.com ή www.hepo.gr

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παραπάνω έκθεση να συμπληρώσουν τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και να τη στείλουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου (fax:2410257522, e-mail: info@larissa-chamber.gr ) υπόψιν κας Τσολάκη μέχρι και την Τρίτη 04/12/2012.

Ο Πρόεδρος

Σωτήριος Γιαννακόπουλος

 

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)