Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Η ΕΕΔΕΓΕ μετεκπαιδεύει νέες επιχειρηματίες

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), επελέγη μεταξύ των Φορέων που θα υλοποιήσουν το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δια βίου μάθησης Erasmus, την προσεχή διετία. Μέσω της συγκεκριμένης δράσης, θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να μεταβούν σε Ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να εκπαιδευτούν και να μετεκπαιδευτούν σε αντικείμενα του επαγγελματικού τους ενδιαφέροντος, να αποκτήσουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση, αντιμετωπίζοντας έτσι τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Η Πανελλαδική εκπροσώπηση του Γυναικείου Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Δυναμικού εκ μέρους του Δικτύου, θα δώσει την ευκαιρία σε νέες επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα να επωφεληθούν αξιοποιώντας τις δυνατότητες του προγράμματος. 
Αναφερόμενη στην υλοποίηση του Erasmus η κ. Σοφία Οικονομάκου Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, δήλωσε: «Στόχος του Δικτύου είναι να στελεχώσει την επιχειρηματική κοινότητα με φρέσκα μυαλά, νέες επιχειρηματίες, ικανές και έτοιμες να διαμορφώσουν καινούργια δεδομένα στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, να καινοτομήσουν και να μεταφέρουν καλές πρακτικές από τις χώρες μετεκπαίδευσής τους, για να συμβάλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας».

Πληροφορίες για την ΕΕΔΕΓΕ

Η ΕΕΔΕΓΕ εκπροσωπεί τις 250.000 γυναίκες επιχειρηματίες, που είναι εγγεγραμμένες στα Επιμελητήρια όλης της Ελλάδας και έχει συσταθεί από την Κεντρική Ένωση των Ελληνικών Επιμελητηρίων για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.
Ιστοσελίδα: www.eedege.eu

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)