Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Επιμελητήριο Λάρισας: Επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ

Το Επιμελητήριο Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσει ότι σε συνεργασία με το Ελληνοισραηλινό Επιμελητήριο προτίθεται να διοργανώσει στο άμεσο μέλλον εμπορική αποστολή στο Ισραήλ. Η αποστολή έχει ως σκοπό να επιβοηθήσει τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας όπως προωθήσουν τα οικονομικά-εμπορικά τους ενδιαφέροντα στο Ισραήλ με την εξασφάλιση συγκεκριμένων συναντήσεων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ισραήλ, ώστε να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα.

Προκειμένου να εξασφαλισθούν καρποφόρα αποτελέσματα, παρακαλούνται οι επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν της αποστολής, όπως συμπληρώσουν το συνημμένο Ερωτηματολόγιο πληροφοριών και να το αποστείλουν στο Επιμελητήριο μέχρι 16/8/2013 με email στο info@larissa-chamber.gr ή με φαξ στο 2410257522.
Σκοπός της συμπλήρωσης-αποστολής αυτού είναι να εξασφαλισθούν προκαταβολικά και έγκαιρα οι αιτούμενες συναντήσεις, ώστε να υπάρχει η κατάλληλη και θεμιτή συνέχεια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)