Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Ημερίδα: Επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Χόνγκ Κόνγκ και στην Κίνα

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων ο ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων σε συνεργασία με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο διοργανώνουν δύο ενημερωτικές ημερίδες για το Χόνγκ Κόνγκ και την Κίνα, στην Αθήνα την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 (γραφεία ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5) και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 (αίθουσα ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29). Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Hong Kong Trade and Development Council, του Hong Kong Economic and Trade Office-Brussels, του InvestHK και του EU SME Centre in China.
Οι ημερίδες θα προσφέρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις μεγάλες δυνατότητες εμπορικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται στην αγορά του Χόνγκ Κόνγκ που αποτελεί σημαντικό κέντρο διεθνούς εμπορίου στην Ασία και μέσω αυτού στην αχανή Κινεζική αγορά των 1,3 δις καταναλωτών. Ομιλητές θα είναι εξειδικευμένα στελέχη των ξένων Οργανισμών που θα παρουσιάσουν πληθώρα στοιχείων για τα οικονομικά μεγέθη και τις δυνατότητες που προσφέρονται, τις ευκαιρίες σε συγκεκριμένους κλάδους, τις καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες, τις προϋποθέσεις, τους κινδύνους και τις ωφέλειες που μπορούν να προκύψουν από τη στρατηγική διείσδυση μέσων κατάλληλων συνεργασιών. Επίσης, στελέχη ελληνικών εταιριών που γνωρίζουν τις αγορές αυτές θα μοιρασθούν εμπειρίες και συμβουλές, ενώ στο τελευταίο μέρος θα υπάρχει η δυνατότητα για ατομικές συναντήσεις με τους προσκεκλημένους experts.  
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των ημερίδων.
Για δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα της Αθήνα (9/1/14) μπορείτε να στείλετε το συνημμένο έντυπο στο ir@sev.org.gr, ενώ για τη Θεσσαλονίκη (10/1/14) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το link https://docs.google.com/forms/d/1wVS2gBvSppCCcJq75abEY4CHdwFzT6MKlVuun-aa3eg/viewform

Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)