Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Expo Hotel Estiasi
O πλούτος της ελληνικής γης έχει αναδείξει τον τομέα των τροφίμων και ποτών ως ένα από τους πιο σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας. Η βιομηχανία των τροφίμων & ποτών με την τεράστια δυναμική της, απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους και πάρα την δυσκολία των καιρών παραμένει ανταγωνιστική και εξωστρεφής, με σημαντικές εξαγωγές στην παγκόσμια αγορά. Στόχος της έκθεσης EXPOΕΣΤΙΑΣΗ είναι να δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες της εστίασης και των τροφίμων & ποτών να έρθουνε σε επαφή με τις χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδους τους: Super Market, Mini Market, Παντοπωλεία, Ψητοπωλεία, Εστιατόρια, Catering, Σουβλατζίδικα, Τυροπιτάδικα, Ταβέρνες, Ζαχαροπλαστεία, Φούρνους, Καφέ, Κάβες, Χονδρέμπορους τροφίμων & ποτών, Fast Food, Πιτσαρίες, Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες τροφίμων, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Chefs, F&B Managers, Sommeliers, Κρεοπωλεία, Οπωροπωλεία κλπ. Ασπαζόμενοι δε, το αίτημα της αγοράς για ένα χαμηλό κόστος συμμέτοχης, δημιουργήσαμε την έκθεση EXPOΕΣΤΙΑΣΗ ώστε να ανταποκριθούμε τόσο στις μεγάλες εταιρείες όσο και στους πιο μικρούς παραγωγούς και προμηθευτές. Πέρα από το χαμηλό λοιπόν κόστος συμμέτοχης, η Έκθεση EXPOΕΣΤΙΑΣΗ σας παρέχει και ένα επιπλέον πλεονέκτημα μιας και διεξάγεται ταυτόχρονα και στο ίδιο Εκθεσιακό Κέντρο με την περίφημη EXPOHOTEL.

 

Η EXPOHOTEL διαβαίνει τον 5ο χρόνο διεξαγωγής της και αφορά τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Έκθεσης www.expohotel.gr. Στις 17-19 Νοεμβρίου, σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τόσο με τον κλάδο των Τροφίμων –Ποτών –Εστίασης όσο και με τους ξενοδόχους και όλα αυτά κάτω από μια στέγη και με πολύ οικονομικό τρόπο.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο επισυναπτόμενο έγγραφο.
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)