Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Ενημερωτική εκδήλωση "Πνευματικά δικαιώματα και η νέα συμφωνία ΚΕΕ - Αυτοδιαχείρισης"

Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 7 μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Πνευματικά δικαιώματα και η νέα συμφωνία Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Αυτοδιαχείρισης". Η εκδήλωση αφορά όλες τις επιχείρησεις που παίζουν μουσική και είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων (εστίαση & διασκέδαση, καφέ-μπαρ, παραδοσιακά καφενεία, μουσικές σκηνές, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, σχολές χορού κλπ) και θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ορόφου (Παπακυριαζή 44). Οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις νέες προνομιακές τιμές της νέας συμφωνίας Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Αυτοδιαχείρισης.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα ειναι ο Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης "Αυτοδιαχείριση", κ. Γιάννης Γλέζος.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν ειναι:

α) Πνευματικά δικαιώματα
β) Υπόχρεοι πληρωμής & υφιστάμενη κατάσταση
γ) Η νέα συμφωνία ΚΕΕ - Αυτοδιαχείρισης
δ) Οι νέες προνομιακές τιμές που διαμορφώνονται από τη συμφωνία ΚΕΕ - Αυτοδιαχείρισης
ε) Υποβολή αίτησης στην Αυτοδιαχείριση μέσω του Επιμελητηρίου Λάρισας
στ) Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στα Παραρτήματα του Επιμελητηρίου στα Φάρσαλα (Καναδά 24, Τηλ.: 2491026511) και την Ελασσόνα (Γεωργάκη Ολύμπιου & Αλαμάνας, Τηλ.: 2493025177). Όσοι επιχειρηματίες παραβρεθούν στην εκδήλωση (είτε στο κεντρικό κτίριο του Επιμελητηρίου είτε στα Παραρτήματα), θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στον κ. Γλέζο.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Επιμελητηρίου στο youtube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή στο κανάλι προκειμένου να ενημερωθούν κατά την έναρξη μετάδοσης.

Πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία ΚΕΕ και Αυτοδιαχείρισης καθώς και τη διαδικασία υπαγωγής (αίτηση, τιμές κλπ) παρέχονται στον κόμβο του Επιμελητηρίου Λάρισας

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)