Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου: Ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας σε κτηματομεσίτες και ενημερωτική ημερίδα

Για την προώθηση και την πώληση των ακινήτων, μέσω του καινοτόμου για το ελληνικό real estate ηλεκτρονικού διαγωνισμού, η ΕΤΑΔ Α.Ε. διεξάγει για λογαριασμό του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Ελληνικού Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) διαγωνισμό πώλησης ακινήτων και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας / εντολή ανάθεσης σε όλους τους κτηματομεσίτες - μέλη επαγγελματικών επιμελητηρίων της Χώρας.

Η παρουσίαση των προς πώληση ακινήτων, των όρων συνεργασίας με τους κτηματομεσίτες, καθώς και της διαδικασίας του διαγωνισμού, θα γίνει σε ενημερωτική ημερίδα που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 7 Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10:30 έως 14:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα βρείτε, κάνoντας κλικ εδώ. Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί επίσης ο καινούργιος ιστότοπος και θα γίνει αναλυτική επίδειξη της χρήσης του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κτηματομεσίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 3339710 και για δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα, να αποστέλλουν τα στοιχεία των συμμετεχόντων συνεργατών της κάθε κτηματομεσιτικής εταιρίας στο Fax: 210 6896900.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)