Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Εκδήλωση ΕΕΔΕΓΕ - Δελτίο τύπου

Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η δημόσια διαβούλευση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητας της Αναπτυξιακής Σύμπραξης: DEWCH, αναπτύσσοντας την επιχειρηματικότητα της γυναίκας, αλλάζουμε το περιβάλλον, στην οποία συμμετέχει το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας και το Επιχειρηματικό Κολλέγιο των Παρισίων Novancia.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών Επιμελητηρίων στο Δίκτυο, διακεκριμένες επιχειρηματίες και στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Δικτύου κ. Σ. Οικονομάκου η οποία αναφέρθηκε στις επιτυχημένες δράσεις του Δικτύου στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς και στην πάγια θέση του  για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της γυναίκας και μέσω  της επαγγελματικής κατάρτισης.

Στη συνέχεια η κ. Λ. Τσαλταμπάση, τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου, ανέπτυξε το πρόγραμμα, τη φιλοσοφία του, τις δράσεις και τους στόχους του, τις έρευνες που έχουν  εκπονηθεί στα πλαίσια του προγράμματος, και γενικά την μέχρι σήμερα πορεία του.

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά κκ. Θεόδωρος Κατσανέβας και Ιωσήφ Χασσίδ, τοποθετήθηκαν επί του προγράμματος και κατέθεσαν τις απόψεις τους. Οι κύριοι καθηγητές υπήρξαν συνεργάτες του Δικτύου, ο πρώτος, σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά εκπόνησε την πρώτη μελέτη για την επιχειρηματικότητα της γυναίκας στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Δικτύου και ο δεύτερος δημιούργησε τα διαδικτυακά μαθήματα επιχειρηματικότητας που το Δίκτυο έθεσε στη διάθεση των μελών των επιμελητηρίων για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Οι παριστάμενες επιχειρηματίες υποδέχτηκαν το πρόγραμμα με ενθουσιασμό κατέθεσαν τις απόψεις τους και την επιθυμία τους να το παρακολουθήσουν. Οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων ζήτησαν την άμεση ενημέρωση των επιμελητηρίων τους ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτό και οι επιχειρηματίες της περιφέρειας.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)