Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Αρχές Μαρτίου η απόφαση για τα Μεσογειακά Χωριά
Ημερομηνία: 15/02/2009

Στη Λάρισα για πρώτη φορά από την ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τη Λάρισα και το Βόλο (27 Οκτωβρίου 2007) βρέθηκε η επιτροπή παρακολούθησης Μεσογειακών Αγώνων 2013 της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων- ο πρόεδρος κ. Σάκο (Μάλτα) και τα μέλη Ζεκρί (Μαρόκο), Ετσεβερία (Ισπανία), Μεταί (Γαλλία)- και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής κ.Ερωτόκριτος Νεόφυτος (πρόεδρος), Φανή Γκουντρουμπά (διεθύνων σύμβουλος), Κώστας Τζανακούλης (δήμαρχος Λαρισαίων), Αλέκος Βούλγαρης (δήμαρχος Βόλου), Λευτέρης Βόσσος, Κώστας Ουίλς, Γιώργος Γερόλυμπος, Σωκράτης Αναγνώστου, Θωμάς Στάμου (πρόεδρος ΟΕΚ), Γ. Παγάνης (γενικός διευθυντής υποστήριξης Αθλητισμού της ΓΓΑ) και τα μέλη της επιτροπής Κατερίνα Τριανταφυλλοπούλου, Δέσποινα Ελευθεράκου, Γιάννη Λόη και Ανδρομάχη Τσακάλη.

Επίσης παρών ήταν ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης και επί της υποδοχής ήταν από το Δήμο Λαρισαίων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Λάτσιος, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μπαρμπούτης, ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ Γιάννης Οικονόμου, η διευθύντρια του Δήμου Ιωάννα Μαλτέσιου και ο υπεύθυνος Προγραμματισμού του Δήμου κ. Γιώργος Οικονομίδης.

Τα μέλη της ΔΕΜΑ αλλά και της εκτελεστικής και οργανωικής επιτροπής επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και πολιτιστικούς χώρους (όπως το Αρχαίο Θέατρο) και στη συνέχεια έδωσαν συνέντευξη τύπου.

πηγή : εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)