Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Οργανωτική επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων 2013
ΛΑΡΙΣΑ 08/08/2009

Σε δήλωση του για την συγκρότηση του Δ.Σ. της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών αγώνων του 2013 ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λάρισας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ τονίζει :

« Καμία έκπληξη δεν μου δημιουργεί η συγκρότηση του Δ.Σ. της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών αγώνων από τον αρμόδιο υπουργό κ. ΣΑΜΑΡΑ.

Ακολούθησε  απόλυτα την πεπατημένη ορίζοντας εκτός των 3 δημάρχων , αθλητικά στελέχη και μη από την Αθήνα , δυο εκπροσώπους του τεχνικού κόσμου και μερικούς προσωπικούς πολιτικούς του φίλους.

Η συγκρότηση αυτή ήταν αναμενόμενη μιας τόσο η πολιτεία όσο και οι τοπικοί μας εκπρόσωποι προχώρησαν σε μεγάλες «εκπτώσεις» για τον ρόλο των Μεσογειακών αγώνων του 2013.

Αν ανατρέξει κάνεις στα λεγόμενα τους κατά την ανάληψη των αγώνων θα θυμηθεί τα μεγαλόσχημα λόγια τους για αγώνες που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Θεσσαλίας , στην συνέχεια και μετά από απραξία 2 ετών ο στόχος μας έγινε να κάνουμε τους καλύτερους μεσογειακούς αγώνες, για να προσγειωθούμε στον τελευταίο στόχο να κάνουμε καλύτερους αγώνες από αυτούς της ΠΕΣΚΑΡΑ.


Έκπληξη μου προκαλεί η στάση της διοίκησης του παραρτήματος κεντρικής και δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ , που αντί να θέτει ουσιαστικά το ζήτημα της θεσμικής εκπροσώπευσης των τοπικών κοινωνιών, θέτει μόνο θέμα δική τους συμμετοχής , όταν συμμετέχουν ήδη στο Δ.Σ. δυο εκπρόσωποι του ΤΕΕ ο κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και η κα ΒΕΝΕΤΗ στέλεχος της Επιτροπής του.

Στο ερώτημα ποιος εκπρόσωπος των δυο επιμελητηρίων , των δυο συνδέσμων βιομηχανιών και των άλλων επιχειρηματικών φορέων συμμετέχουν κάνεις δεν μπορεί να δώσει απάντηση.

Εμείς δεν ζητήσαμε από τον κ.ΣΑΜΑΡΑ αλλά και από κανένα άλλον τον ορισμό ενός εκπροσώπου μας από του δυο τουλάχιστον νομούς.

Αν ο υπουργός ήταν στην λογική μας θα το έκανε από μόνος του.

Δεν καλούμε τον δήμαρχο και τον νομάρχη να πάρει θέση για την μη συμμετοχή εκπροσώπου του επιχειρηματικού κόσμου , εμείς θέτουμε και καλούμε το Δ.Σ. να μας ενημερώσει άμεσα για την πορεία των έργων όπως έχει υποχρέωση να το κάνει, όσον αφορά τον δικό μας ρόλο και τους δικούς μας στόχους θα τους προωθήσουμε , με φιλοδοξία την μεγιστοποίηση των οικονομικών και κοινωνικών ωφελημάτων .

Σύντομα θα παρουσιάσουμε κοινό σχέδιο δράσεων στην κατεύθυνση αυτή.»

 

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)