Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Σεμινάριο: Η προσωπική και επαγγελματική σχέση των άλλων και του κόσμου: Οι θέσεις της ζωής

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου 100 ωρών «Ανάπτυξη Κοινωνικών δεξιοτήτων Πωλητών-Στελεχών στο χώρο εργασίας», στο Επιμελητήριο Λάρισας και μετά από το αίτημα της συνέχισης των δραστηριοτήτων στα πλαίσια προσφοράς των μελών και της κοινωνίας, ανακοινώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας σεμινάριο με θέμα «Η προσωπική και επαγγελματική σχέση των άλλων και του κόσμου: Οι θέσεις της ζωής», με εισηγήτρια την κοινωνιολόγο κα Διονυσία Τριπολίτου.

Θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, και κάθε Πέμπτη (18:00 – 21:00) έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Ο βασικός σκοπός του σεμιναρίου, θα είναι να διερευνηθούν βιωματικά όσα σύμφωνα με τις έρευνες διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια του οικογενειακού περίγυρου ενός νέου παιδιού καθώς και στο περιβάλλον του, που απήντησε λίγο ή πολύ στις ανάγκες και στις αισθήσεις του. Κάθε άτομο υιοθέτησε αρκετά σύντομα, πριν τα 7 χρόνια του μία από τις τέσσερις «Θέσεις Ζωής» ή «υπαρξιακές θέσεις». Αυτή η «Θέση Ζωής» επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο σκέπτεται, δρα και επικοινωνεί, με τους άλλους ανθρώπους καθώς επίσης ενεργεί στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο 2410 255 388 (εσωτ 120), κ. Μπίτος Δημήτρης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)