Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Πρόσκληση για συμμετοχή σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ημερομηνία: 16/04/2009

Το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνει ότι οι Σύλλογοι Θεσσαλίας που έχουν έδρα στην Αθήνα και η ΕΘΕΜ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη πανθεσσαλική εκδήλωση, που θα γίνει στις 8, 9 και 10 Μαΐου 2009 στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαλέξεις, ομιλίες, εισηγήσεις από προσωπικότητες της Θεσσαλίας που θα αναφέρονται σε θέματα ιστορικά, λαογραφικά, περιβαλλοντικά και τουριστικά, ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τραγούδια, χορούς της Θεσσαλίας και συναυλίες Θεσσαλών καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν έκθεση βιολογικών προϊόντων και γυναικείων Συνεταιρισμών Θεσσαλίας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, καθώς και τα τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν έντυπο υλικό, καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Επιμελητηρίου και τον αρμόδιο, Μανώλη Μανουλάκα (τηλ. 2410-536.900).

Οι συμμετέχοντες επιχειρήσεις δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος , το κόστος του εκθεσιακού περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Λάρισας.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)