Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Εξειδικευμένο 12ωρο πρόγραμμα επιμόρφωσης Αγγλικών (Business English) για στελέχη επιχειρήσεων με θέμα «Meeting and dealing with foreign clients”

Το Επιμελητήριο Λάρισας σας ενημερώνει ότι στις 25 και 26/5/2013 θα διοργανώσει ΔΩΡΕΑΝ σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, στο πλαίσιο της στήριξης των επιχειρήσεων μελών του και της επιμόρφωσης των στελεχών τους, με στόχο τη βελτίωση των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων για τις συναλλαγές και τη συνεργασία τους με ξένες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, 12ωρο πρόγραμμα επιμόρφωσης εξειδικευμένων Αγγλικών (Business English) για τα στελέχη των επιχειρήσεων με θέμα «Meeting and dealing with foreign clients”.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΟΠΕ και την Ελληνοαμερικανική Ενωση, είναι 12 ωρών και απαιτείται οι συμμετέχοντες να έχουν γνώση της αγγλικής σε ικανοποιητικό βαθμό (επίπεδο lower). O αριθμός των συμμετεχόντων θα ανέρχεται αυστηρά στους 12 και θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία που θα υποβληθεί η αίτηση συμμετοχής.

Για την άρτια οργάνωση και προετοιμασία του σεμιναρίου παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου Λάρισας info@larissa-chamber.gr ή με φαξ στο 241-257522, υπόψη κας Τσολάκη το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 9-4-2013.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)