Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας και video "Μαθαίνω...Τοπικά"

Κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013, το Επιμελητήριο Λάρισας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το διαγωνισμό "Μαθαίνω...Τοπικά". Στο διαγωνισμό μετείχαν Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Λάρισας που κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ ή ένα video με θέμα "Τοπικά προϊόντα και τουριστικοί προορισμοί του Ν. Λάρισας".

Τα έργα των μαθητών κρίθηκαν από πενταμελή επιτροπή εξιολόγησης και τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν το Δημοτικό Σχολείο Βερδικούσας, 2ο Λύκειο Λάρισας, Γυμνάσιο Λύκ. τάξεις Λιβαδίου. Η τελική κατάταξη των νικητών (1ος, 2ος, 3ος) θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση βράβευσης που θα λάβει χώρα την Τρίτη 23 Απριλίου 2013, στις 11:00π.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44). Τα πιο αξιόλογα έργα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μετά την τελετή βράβευσης.

Τα σχολεία που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις θα λάβουν απο το Επιμελητήριο μηχανογραφικό εξοπλισμό (υπολογιστές, tablets, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες), εκδρόμες εντός του Ν. Λάρισας και βραβεία για τη συμμετοχή τους.

Όλα τα σχολεία που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό θα λάβουν ταχυδρομικά έπαινο συμμετοχής.

Το Επιμελητήριο Λάρισας ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων που έλαβαν συμμετοχή και τους συγχαίρει για τις πραγματικά αξιόλογες εργασίες τους.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)