Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Πρόσκληση συμμετοχής στη ΔΕ Ethno Food and Drink

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σε συνεργασία με το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και Αθηνών, σας προτείνει την συμμετοχή του Επιμελητηρίου σας στη Δ.Ε. ΕΤΗΝΟ FOOD AND DRINK για το 2017. Η συγκεκριμένη έκθεση πραγματοποιείται από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου 2017 στο Βελιγράδι με άμεσο στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών των επιχειρήσεων.

Η Δ.Ε. ΕΤΗΝΟ FOOD AND DRINK αποτελεί την διαχρονικότερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των κλάδων οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας και Περιβαλλοντικής Προστασίας. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Η διοργάνωση του 2016 φιλοξένησε 385 εκθέτες και 1.500 προϊόντα από διάφορες χώρες, όπως Σερβία, Ινδία, Ελλάδα και Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και Ελληνο-Σερβικό FORUM, “Greek Serbian Forum: Trade and Investments in the Food Sector/ a new dynamic relationship” , στο οποίο θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις με διανομείς και μεγάλες αλυσίδες αγοραστών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, θα συζητηθούν οι τρόποι ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου Σερβίας- Ελλάδας και η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στη Σερβία. Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα των μελών του Επιμελητηρίου σας τον Νοέμβριο του 2017. Οι επιλογές συμμετοχής είναι οι εξής:

Α) Κόστος συμμετοχής για περίπτερο 9 τ.μ.: 790€ + 120€ Registration Fee

Β) Κόστος συμμετοχής για περίπτερο 12 τ.μ.: 990€ + 120€ Registration Fee

Γ) Κόστος συμμετοχής για περίπτερο 15 τ.μ.: 1.190€ + 120€ Registration Fee

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Στο παραπάνω κόστος δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς και εκτελωνισμού προϊόντων. Τα συγκεκριμένα κόστη βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου το Επιμελητήριο ή τους εκθέτες ξεχωριστά.

Η πρότασή αφορά σε:

1. Ενοίκιο χώρου και κατασκευή περιπτέρου με σήμανση του Επιμελητηρίου σας στη μετόπη του περιπτέρου σας και βασικό εξοπλισμό. Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός έχει έξτρα οικονομική επιβάρυνση (π.χ t.v., dvd player, συνδεση internet, ψυγείο, λοιπός επιπρόσθετος εξοπλισμός, όπως καρέκλες, infocounters, επιπρόσθετα γραφικά κλπ)

2. Προβολή σας στον κατάλογο της έκθεσης

3. Ανάληψη και συντονισμό της επικοινωνίας του εκθέτη με την διοργανώτρια εταιρεία, έγκαιρη ενημέρωση για σημαντικές προθεσμίες

4. Παροχή πληροφοριών από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της αγοράς σε συνεργασία με το εμπορικό μας γραφείο

5. Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής

6. Πρόσκληση σημαντικών αγοραστών για να επισκεφθούν τα περίπτερα των μελών του Επιμελητηρίου σας.

Tο τελευταίο διάστημα παρατηρείται διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας – Σερβίας, που οφείλεται και στο μεγάλο ρεύμα τουριστών μεταξύ των δύο χωρών. Το επόμενο βήμα είναι να συνδεθεί η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα γενικότερα με το Βελιγράδι, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική στην προσέγγιση τρίτων αγορών, στην Ασία, στην Κίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει επιτυχία από τη συνεργασία αυτή και τους επόμενους μήνες με την ακόμα πιο στενή συνεργασία των δύο κυβερνήσεων, της Σερβίας και της Ελλάδας, το εγχείρημα αυτό θα προχωρήσει με πιο γρήγορους και ακόμα πιο αποτελεσματικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η γεωγραφική εγγύτητα των εταιρειών μελών του Επιμελητηρίου σας, αποτελεί επιπρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην προώθηση των προϊόντων τους. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας στείλουμε μία συγκεκριμένη οικονομική προσφορά ανάλογα με το χώρο που επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες

Μαρία Γούτου

Customer Service

GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

22A Papanikoli Str.

15232, Chalandri, GR

Tel. +30 210 7755080

Fax +30 210 7755049

info@greatexhibitions.gr

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)