Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
21η Open Coffee συνάντηση νέων επιχειρηματιών του ίντερνετ
Ημερομηνία: 06/04/2009

Η 21η συνάντηση του Αθηναϊκού Open Coffee θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Απριλίου συγκεντρώνοντας νέους επιχειρηματίες του διαδικτύου, επενδυτές και blogger.

Ομιλητές στο 21ο Open Coffee θα είναι:

- O Νίκος Μικρούδης, CTO της Twin Peak και σειριακός επιχειρηματίας επί των δορυφορικών επικοινωνίων, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σύντομη αναφορά στην ιστορία της Unitel Hellas (εξαγορά από Infoquest), ενώ θα παρουσιάσει ζωντανά τη νέα υπηρεσία Video on Demand MoviePeak.

- Ο Αργύρης Μπεντίλας, CEO & Game Designer της Total Eclipse, από τη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει τις πολύ ελκυστικές δραστηριότητες της εταιρείας του και το The Clockwork Man που μόλις κυκλοφόρησε.

- Ο Νικόλαος Χαριτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ελληνικού "fund of funds" TANEO, θα παρευρεθεί με αφορμή το επερχόμενο 10ο Venture Capital Forum, παραθέτοντας εμπειρίες και συμπεράσματα για νέους επιχειρηματίες μέσα από την πείρα του στο χώρο των επενδύσεων.

- Ο Νίκος Μωραϊτάκης, Director of Product Development της Upstream Systems, θα παρουσιάσει το οκταετές ταξίδι της εταιρείας από το bootstrapping και την ανάληψη ρίσκου, ως τη ραγδαία ανάπτυξη και την εξάπλωση σε περισσότερες από 40 χώρες.

Το Open Coffe θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Divani Caravel και οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 8 μμ ενώ η προσέλευση αρχίζει στις 7 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://opencoffee.gr/

Πηγή: enet.gr

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)