Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Επαναπροκήρυξη του προγράμματος "Εναλλακτικός Τουρισμός"

Προκηρύχθηκε εκ νέου το Πρόγραμμα Εναλλακτικός Τουρισμός για την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού με σκοπό τη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος. Ο εναλλακτικός τουρισμός περιλαμβάνει το σύνολο των τουριστικών υπηρεσιών, οι οποίες διακρίνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τα κίνητρα των τουριστών, απευθύνονται σε ένα εξειδικευμένο κοινό, τηρούν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και συμβάλλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης.

Στην κατεύθυνση αυτή, μέσω του Προγράμματος "Εναλλακτικός Τουρισμός", θα ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ή περισσότερων ειδικών ή/και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως:

* Αθλητικός τουρισμός αναψυχής
* Πολιτιστικός τουρισμός
* Θαλάσσιος τουρισμός
* Τουρισμός υπαίθρου
* Γαστρονομικός τουρισμός
* Τουρισμός υγείας και ευεξίας

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 31-1-2012
Το πρόγραμμα επιχορηγεί μεταξύ άλλων επιχειρήσεις που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας του επιλέξιμου ΚΑΔ πριν την 01/01/2010 και δραστηριοποιούνται στους κλάδους των ενοικιαζόμενων δωματίων, ξενοδοχείων, κάμπινγκ, παροχής υπηρεσιών εστίασης, ενοικίασης εξοπλισμών, θαλασσίων σκαφών, πάρκων αναψυχής, ταξιδιωτικά γραφεία, υπηρεσίες γευσιγνωσίας κ.α. Εξαιρούνται fast food, catering, snack bar, καντίνες και πιτσαρίες.
Ο ελάχιστος προϋπολογισμός ανά υποβαλλόμενο επενδυτικό σχέδιο ανέρχεται στις 10.000 € και ο μέγιστος προϋπολογισμός μπορεί να ανέρχεται μέχρι του ποσού των 400.000 €.

Το ύψος της Δημόσιας Χρηματοδότησης ως ποσοστό επί του συνολικού προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου ορίζεται στο 50%.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, οι προϋποθέσεις ένταξης, οι κατηγορίες δικαιούχων καθώς και ο οδηγός του προγράμματος υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΑΕΔΕΠ

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)