Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Εκδήλωση της ΕΕΤΕΜ για την πράσινη ενέργεια
Ημερομηνία: 30/03/2009

Πράσινη ενέργεια στην υπηρεσία του περιβάλλοντος" είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών την Τρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 19.00 μ.μ. στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης του Δήμου Λάρισας στα πλαίσια της Έκθεσης Ευρωπαϊκό σπίτι 2009 αλλά και της υλοποίησης ενός προγράμματος εξειδικευμένης κατάρτισης και επιμόρφωσης των μελών του και για κάθε ειδικότητα ξεχωριστά. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Αίολος Φωτοβολταϊκή. Η προσπάθεια αυτή στόχο έχει την ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας μεταξύ φορέων και εργαζομένων για την βελτίωση των εργασιακών τους σχέσεων αλλά και των συνθηκών εργασίας. Αποτελεί ένα σταθερό βήμα δημιουργίας και συνεργασίας με τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Απευθύνεται προς όλες τις κοινωνικές ομάδες εργαζομένων πολιτών και προς όλους τους φορείς με έναν εξαιρετικά ιδιαίτερο τρόπο και ευαισθησία.
Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν:
1. Ελεύθεροι επαγγελματίες
2. Εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα - ΟΤΑ
3. Εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ
4. Εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό Τομέα
5. Νέοι πτυχιούχοι και φίλοι μηχανικοί
Αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με ειδικούς συνεργάτες της Αίολος Φωτοβολταϊκή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση των Ενεργειακών Συστημάτων Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Αίολος Φωτοβολταϊκή και να ενημερωθούν για οποιοδήποτε θέμα. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Μετά την λήξη θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης.

Πηγή: Ημερήσιος Κήρυκας

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)