Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Επιμελητήριο Λάρισας: Επιχειρηματική αποστολή στη Σερβία

Το Επιμελητήριο Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσει ότι σε συνεργασία με την Ελληνο-Σερβική Εμπορική και Βιομηχανική Ένωση διοργανώνει εμπορική αποστολή στο Βελιγράδι τον προσεχή Οκτώβριο. Η αποστολή έχει ως σκοπό να επιβοηθήσει τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας όπως προωθήσουν τα οικονομικά-εμπορικά τους ενδιαφέροντα στη Σερβία με την εξασφάλιση συγκεκριμένων συναντήσεων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σερβία, ώστε να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα.
Οι θεματικές που θα αφορούν τα ενδιαφέροντα των επιχειρηματιών θα είναι:
- Προώθηση εξαγωγών – εισαγωγών
- Προώθηση τουριστικών συνεργασιών
- Προώθηση επενδυτικών πρωτοβουλιών
- Δημιουργία μικτών επιχειρήσεων
- Πρωτοβουλίες για υπεργολαβίες-συμπαραγωγές
- Εξέταση δυνατοτήτων για δραστηριότητες παθητικής & ενεργητικής τελειοποίησης.
- Μεταφορά τεχνολογίας
- Μεταφορές
- Υπηρεσίες
Προκειμένου να εξασφαλισθούν καρποφόρα αποτελέσματα, παρακαλούνται οι επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν της αποστολής, όπως συμπληρώσουν το συνημμένο Ερωτηματολόγιο πληροφοριών και να το αποστείλουν στο Επιμελητήριο μέχρι 16/8/2013 με email στο info@larissa-chamber.gr ή με φαξ στο 2410257522.
Σκοπός της συμπλήρωσης-αποστολής αυτού είναι να εξασφαλισθούν προκαταβολικά και έγκαιρα από Σερβικής πλευράς οι αιτούμενες συναντήσεις, ώστε να υπάρχει η κατάλληλη και θεμιτή συνέχεια.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι της αποστολής θα συμμετέχουν τελικά μόνο εκείνοι οι Επιχειρηματίες που θα έχουν συγκεκριμένες συναντήσεις με Σέρβους επιχειρηματίες, φορείς κ.ά.

Με αυτόν τον τρόπο, το Επιμελητήριο επιθυμεί η αποστολή να έχει καθαρά εμπορικοοικονομικό χαρακτήρα και μόνο, ώστε η παραμονή της στη Σερβία να είναι στην κυριολεξία παραγωγική.

Με την πεποίθηση ότι θα υπάρξει ευρεία συμμετοχή στην Εθνική αυτή προσπάθεια του Επιμελητηρίου και μάλιστα σε μια χώρα με την οποία η Ελλάδα διαητρεί παραδοσιακά άριστες σχέσεις,
Ευχαριστούμε και διατελούμε

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)