Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
23η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop

H 23η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop διοργανώνεται στις 14-16 Μαρτίου, στο HELEXPO MAROUSSI.

Η Detrop Boutique Show στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες μια αποκλειστική ξενάγηση στα μοναδικά ελληνικά και μεσογειακά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες προϊόντων. Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των Σεφ, επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Ο συνδυασμός του εκλεκτού παραδοσιακού με το σύγχρονο τρόπο παρασκευής και παρουσίασης θα είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Μοριακή κουζίνα, παρουσιάσεις και σεμινάρια από διακεκριμένους σεφ και διάφορες προσωπικότητες του χώρου, θα δείξουν πως καθημερινά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε εκλεκτά πιάτα, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού. Στο πλαίσιο της έκθεσης η ΔΕΘ-HELEXPO θα προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει σημαντικούς εμπορικούς επισκέπτες από συγκεκριμένες χώρες-στόχους. 
Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών DETROP, με τη νέα εξειδικευμένη έκθεση Boutique Show Athens, συνεχίζει την παράδοσή της να προβάλλει τα ελληνικά προϊόντα σε έναν επιλεγμένο και διεθνή κύκλο αγοραστών – μόνο που πλέον, το πραγματοποιεί και στην Αττική. 
Στο προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονται: Web advertising, αποστολή Newsletters σε πάνω από 60.000 παραλήπτες σε Ελλάδα & εξωτερικό, Δελτία Τύπου, Καταχωρήσεις σε Κλαδικό και Γενικό Τύπο, Ραδιοφωνικά και Τηλεοπτικά σποτ σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και σε social media.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση υπάρχουν στην ιστοσελίδα της έκθεσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής και οι κατόψεις των εκθεσιακών χώρων υπάρχουν σε σχετικό ιστότοπο

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)