Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
MUSIAD EXPO » στην Τουρκία- İSTANBUL – στο İstanbul Expo Center/CNR EXPO

MUSIAD EXPO

Μεταξύ των ημερομηνιών 21-24 Νοεμβρίου   2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση και Επιχειρηματικό Φόρουμ « MUSIAD EXPO » στην Τουρκία- İSTANBUL – στο İstanbul Expo Center/CNR EXPO –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση και στο Επιχειρηματικό Φόρουμ προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Υψηλή τεχνολογία, υπηρεσίες, μηχανήματα, κατασκευές, τρόφιμα, ενέργεια, αμυντική βιομηχανία, λιανεμπόριο, υγεία και εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 20-24 Νοεμβρίου  2018 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 20-24 Νοεμβρίου  2018 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://musiadexpo.com/en/

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από την Müsiad, Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση  και το επιχειρηματικό φόρουμ πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους  ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/q9SwQa το αργότερο μέχρι τις 09.11.2018.

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)