Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Πρόσκληση για συνάντηση με κορεάτες επιχειρηματίες στη Λάρισα

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12-2-2013 και ώρα 18.00 θα επισκεφθούν τα γραφεία του Επιμελητηρίου οι κ.κ. Ιωάννης Κούρπας, Σύμβουλος Εμπορίου και Επενδύσεων του Κορεάτικου Επιχειρηματικού Κέντρου (ΚΟΤRA) , και Woo Byeong-il, αναπληρωτής Δ/ντής του Εμπορικού Γραφείου της Κορέας, προκειμένου να συναντήσουν τη Διοίκηση και εκπροσώπους επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών (γαλακτοκομικά, ελιές, ελαιόλαδο, κρασί, τσίπουρο, μέλι, κομπόστες, μαρμελάδες) και του κλάδου εξοπλισμού ξενοδοχείων και catering, με σκοπό την ενίσχυση των εξαγωγών μας προς την Κορέα και τη διεύρυνση των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών.
Στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου θα γίνει ένα mini εκθετήριο τοπικών προϊόντων, προκειμένου οι επισκέπτες να γευτούν τις τοπικές μας γεύσεις.
Oσοι επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων – ποτών και ξενοδοχειακού εξοπλισμού θέλουν να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους του Κορεάτικου Επιχειρηματικού Κέντρου , παρακαλούμε να δηλώσουν την πρόθεσή τους ΑΜΕΣΑ μέχρι τη Δευτέρα 11-2-2013 μέσω mail στο c.tsolaki@gmail.com ή στο φαξ 2410257522 (αρμόδια κα Κατερίνα Τσολάκη) και να φέρουν και δείγματα των προϊόντων που παράγουν μέχρι τη Δευτέρα 11-2-2013 , προκειμένου να τοποθετηθούν στο εκθετήριο προϊόντων.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)