Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Εκπαιδευτικό σεμινάριο: Πωλήσεις και οικονομική κρίση

Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει την 3η κατά σειρά ημερίδα για τα μέλη του με θέμα "Πωλήσεις και οικονομική κρίση". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 από τις 16.00  έως τις 21.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).
Ο κατάλληλος χρόνος για να αποδειχθεί η θετική διαφορετικότητα του διαμεσολαβητή η οποία αυξάνει το ποστοσό κλεισίματος. Υποστήριξη με εργαλεία που μας παρέχουν η κοινωνική ψυχολογία, η εφαρμοσμένη ρητορική και μελέτες Ελλήνων καθηγητών για την πιο αποτελεσματική μεταβίβαση της πληροφορίας. 1η και 2η συνάντηση. Sales talk, βασισμένο σε πληροφόρηση που μας παρέχει η νευροβιολογία και η Αριστοτελική Ρητορική. Μείωση των αναστολών του πελάτη και αύξηση της κατανόησης του, που οδηγούν σε μια διαχρονική συνειδητοποιημένη αγορά,περισσότερες και πιο ποιοτικές πωλήσεις. 
Το κόστος για κάθε συμμετοχή είναι συμβολικό και ανέρχεται στα 10 €.Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να έχει γίνει κατάθεση στο ταμείο του επιμελητηρίου και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη.
θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διοτι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Παρακαλoύμε δηλώστε συμμετοχή μόνο αν είστε βέβαιοι οτι θα παρακολουθήσετε την ημερίδα ωστε να μήν στερήσετε την θέση απο έναν συνάδελφο που πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει. Θα δωθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Για πληροφορίες επικοινωνείστε με το ΕΒΕΛ 2410-255388 και http://www.larissa-chamber.gr/ η με το Ι.ΧΟ.Σ στο 2109480482 ή info@ixosacademy.gr και url : www.ixosacademy.edu.gr

Δήλωση συμμετοχής

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)