Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία

Απολογισμός Ελληνικής συμμετοχής σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Σεούλ KOTFA 2018. Προτάσεις προβολής & προώθησης τουριστικού μας προϊόντος στη Νότιο Κορέα.
Χώρα: ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
Τύπος: Ενημερωτικό Δελτίο
Έγγραφο: Απολογισμός Ελληνικής συμμετοχής σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Σεούλ KOTFA 2018. Προτάσεις προβολής & προώθησης τουριστικού μας προϊόντος στη Νότιο Κορέα.
Εκδότης: Γραφείο ΟΕΥ - Νότια Κορέα
Περιγραφή
Ολοκληρώθηκε με σημαντική επιτυχία η συμμετοχή της χώρας μας με εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σεούλ KOTFA 2018 (14-17 Ιουνίου). Το ελληνικό περίπτερο, εμβαδού 90 τ.μ., ήταν ιδιαίτερα καλαίσθητο και τοποθετημένο σε εξαιρετικά προνομιακή θέση της Έκθεσης, ακριβώς απέναντι από την είσοδο. Το μήνυμα που διέτρεχε το περίπτερο “Greece 365-Day destination” κρίνεται ως ιδιαίτερα εύστοχο και ελκυστικό για το κορεατικό κοινό. Συμμετείχαν ως συνεκθέτες ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, το επιχειρηματικό και το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Λάρισας.
Το επιμελητήριο δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια και την εγκυρότητα των στοιχείων, για τα οποία υπέυθυνος είναι ο εκάστοτε φορέας δημοσίευσης.
Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων
Δεν υπάρχουν Δραστηριότητες
Δείτε όλες τις δραστηριότητες
Πίνακας Ανακοινώσεων
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις
Δείτε όλες τις ανακοινώσεις
Δημοσκόπηση
“Καμία δημοσκόπηση που μπορείτε να συμμετέχετε δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή αυτή.„
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)