Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΠλοήγησηςΕπικοινωνία
Είσοδος Μελών
Γρήγορη Αναζήτηση
Παπακυριαζή 44
TK 41222, Λάρισα

τηλ: 2410 255388
φαξ: 2410 257522
email:
Ηλεκρονικές Υπηρεσίες Εγγραφή Μέλους Προσφορές – Ζητήσεις Εκθέσεις Προκηρύξεις Forum Χάρτης Πλοήγησης Επικοινωνία
Ημιαφρώδης οίνος Κοραλλένιος (Τρόφιμα & Ποτά)
Προμηθευτής: ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
Email Προμηθευτή: info@kentro-oinou.gr
Τιμή: € 0,00
Κωδικός:
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Περιγραφή
Τέσσερα εξαιρετικά ημιαφρώδη κρασιά με την εμπορική ονομασία "Κοραλλένιος" από ελληνικές ποικιλίες, χαμηλόβαθμα σε ακλοόλ, με ιδιαίτερη τεχνική ζύμωσης και έντονο αρωματικό χαρακτήρα.

Κοραλλένιος Λευκό Μοσχάτο: Από την ποικιλία μαύρο μοσχάτο. Έντονα τα αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, με διακοπή ζύμωσης. Χαμηλόβαθμο σε αλκοόλ συνοδεύει ιδανικά γλυκίσματα και φρούτα. Έχει αποσπάσει διεθνής διακρίσεις και μετάλλια στους διαγωνισμούς "International Women s Wine Competition" και "Los Angeles Wine and Spirits Competition".

Κοραλλένιος Ροζέ Μοσχάτο: Από την ποικιλία μοσχάτο αμβούργου. Ίσως το πιο αρωματικό κρασί με διακοπή ζύμωσης, αρώματα φράουλας και τριαντάφυλλου, χαμηλόβαθμο σε αλκοόλ, μπορεί να απογειώσει πιάτα με γλυκόξινη σάλτσα και γλυκίσματα.

Κοραλλένιος Ασύρτικο Μαλαγουζιά: Από τις ποικιλίες ασύρτικο και μαλαγουζιά. Ένα πολύ έντονα αρωματικό κρασί με αρώματα ροδάκινου και πεπονιού με διακοπή ζύμωσης, χαμηλόβαθμο σε αλκοόλ, συνοδεύει ιδανικά γλυκίσματα και φρούτα.

Κοραλλένιος Ροζέ Ξινόμαυρο: Από την ποικιλία του Ξινόμαυρου. Ένα κρασί με πολύ έντονα τα αρώματα κερασιού, ντομάτα και τριαντάφυλλου, με διακοπή ζύμωσης, χαμηλόβαθμο σε αλκοόλ, μπορεί να απογειώσει πιάτα με γλυκόξινη σάλτσα, γλυκίσματα και σοκολάτα.
Ηλ. διεύθυνση: www.facebook.com/ampeloutechni
Φωτογραφίες
Νέες Εταιρίες Μέλη
BEE
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ Α. ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ Α. Ο.Ε.
EASYLOGIC - ΦΑΚΑΣ Α & ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Δείτε όλες τις εταιρίες
Νέα Προϊόντα
Μέλι
Όσπρια
Ημιαφρώδης οίνος Κοραλλένιος
ΣΙΔΕΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
Δείτε όλα τα προϊόντα
Νέοι Σύμβουλοι
ΔΕΣΚΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΖΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δείτε όλους τους Συμβούλους
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)