Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2014

Για 13η χρονιά θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού η μακροβιότερη έκθεση της Θεσσαλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης του Δήμου Λαρισαίων, από 29 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2014. Τα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας διοργάνωσης κατέγραψαν αισθητή αύξηση εκθετών και επισκεπτών, έτσι της δίνουν την ώθηση να δηλώσει για άλλη μια χρονιά «αποφασιστικά» παρών. Αν αναγνωσθούν δε προσεκτικά δείχνουν ταυτόχρονα πως η συμμετοχή σε έκθεση ως παραδοσιακή μορφή επιχειρηματικής δράσης, επανεγγράφεται με νέους όρους.
Η σχετική επικοινωνιακή οπισθοχώρηση των επιχειρήσεων μετά το αρχικό σοκ του 2008-10 εγκαταλείπεται και οι εκθέτες ξαναγεμίζουν τους εκθεσιακούς χώρους αναλογιζόμενοι με ψυχραιμία, πως η εξωστρέφεια είναι όντως όρος επιβίωσής τους και πως όσο και αν οι τεχνολογικές εξελίξεις τους διευκολύνουν να αναδεικνύουν τα προϊόντα τους, η προσωπική επαφή με υποψήφιους πελάτες που προσφέρει η έκθεση, παραμένει αναντικατάστατη.
Οι εκθεσιακές συμμετοχές είναι πλέον πολύ πιο ρεαλιστικές και στα πλαίσια των πραγματικών δυνατοτήτων των εκθετών, οι οποίοι προκειμένου να καρπωθούν τα ευεργετήματα τους, προτιμούν να πάρουν μέρος έστω και με μικρότερο περίπτερο και χωρίς πολύ δαπανηρούς εξωραϊσμούς του.
Έτσι η διοργάνωση του 2014, αναμένεται να έχει ακόμη περισσότερους εκθέτες από την τελευταία, γεγονός που θα πριμοδοτηθεί και από την πρόσθεση δύο ολοκαίνουργιων εκθεσιακών αφιερωμάτων, τα οποία διευρύνουν την γκάμα επαγγελματιών που η έκθεση θα εκπροσωπήσει και θα δώσει ευκαιρίες για προβολή, δικτύωση και αλληλεπίδραση.
Η ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014, θα απαρτίζεται πλέον από 6 ενότητες που θα είναι οι ακόλουθες

13η έκθεση ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ

Αντιπροσωπεύει τον εξοπλισμό, τη δόμηση και τη διακόσμηση των σύγχρονων κατοικιών. Έμφαση δίνεται στην πράσινη δόμηση και την φιλικότητα των σπιτιών προς το περιβάλλον και τους χρήστες τους.

5ο ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Προβάλει προϊόντα και υπηρεσίες που αξιοποιούν τους φυσικούς πόρους, εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τον περιβαλλοντικό φόρτο.

Η συνύπαρξη των δύο παραπάνω αφιερωμάτων παρέχει στους επισκέπτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ” Οίκον» την πλέον ολοκληρωμένη ενημέρωση, ιδιαίτερα πάνω σε οικιστικές λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.

3ο ΣΑΛΟΝΙ CAR-MOTO & GAS

Θα αναδείξει νέα μοντέλα αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ποδηλάτων, τα αξεσουάρ, τις βελτιώσεις τους, όπως και τα εναλλακτικά καύσιμα, όλα με κοινό παρανομαστή, την βιώσιμη κινητικότητα.

10ο ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Για 10η χρονιά θα αναδείξει τους επαγγελματίες που συνδιοργανώνουν με το κοινό τον εορτασμό πολύ σημαντικών στιγμών του.

1η EXPO LADY

Ενημερωτικό και ψυχαγωγικό αφιέρωμα στη αισιόδοξη σκέψη και βελτίωση της καθημερινότητας, με εκθέτες από τους χώρους της αισθητικής, της μόδας, της ευεξίας, της διατροφής, της ψυχολογίας, της προληπτικής και εναλλακτικής ιατρικής και της αυτοβελτίωσης.

1ο ΣΑΛΟΝΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ

Το εκθεσιακό αφιέρωμα που θα "κλείσει" την ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014, θα προωθήσει προϊόντα και υπηρεσίες που παράγουν ή εμπορεύονται οι εκθέτες του και αφορούν τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντα χώρου των σπιτιών.

Όλες οι ενότητες θα λειτουργήσουν αυτόνομα στον δικό τους εκθεσιακό χώρο, αλλά στα πλαίσια πάντα μονοδρομημένης πορείας επισκεπτών, η οποία δίνει ίσες ευκαιρίες επισκεψιμότητας σε όλες τις συμμετοχές. Μεταξύ τους αναμένεται να δημιουργηθούν και πολύ ισχυρές συνέργιες, από τις οποίες όλοι –κοινό και εκθέτες- θα βγούνε κερδισμένοι.

Για την διοργανώτρια εταιρία ARTEXPO, την επικείμενη διοργάνωση βαραίνει περισσότερο από ποτέ η ευθύνη των ποσοτικών δεικτών της και κυρίως η μαζικότερη δυνατή συμμετοχή επιχειρήσεων. Ο στόχος της δημιουργίας μιας ελκυστικής ζωντανής βιτρίνας προϊόντων και μιας εμπειρίας αισθήσεων στους επισκέπτες, είναι στις τρέχουσες συνθήκες κατώτερος των περιστάσεων.

Με το να ενσωματώνει τόσους κλάδους στην ίδια στέγη και να καλεί τις επιχειρήσεις σε μαζική συμμετοχή, η ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014 στοχεύει να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα και να αποτυπώσει έναν εναπομείναντα δυναμισμό της αγοράς που έχει πρωτίστως ανάγκη να δει ο καταναλωτής, για να διασφαλισθεί ότι θα επισκεφθεί αυτό το εμπορικό γεγονός ώστε εντός του να κάνει τις απαραίτητες αξιολογήσεις του.
Να ενημερωθεί για τις επιλογές που έχει για την κάλυψη των αναγκών του, να πραγματοποιήσει τις προσωπικές επαφές με τους επιχειρηματίες γιατί από αυτές περιμένει να καθοδηγηθεί και αποτελούν πλέον ισχυρό κριτήριο αγοράς και να εκτιμήσει πως οι εκθέτες είναι επιχειρήσεις που εφόσον δραστηριοποιούνται σε περίοδο οικονομικής ύφεσης, τότε έχουν δυνατή βάση και δυναμική, άρα και αξιοπιστία να φέρουν σε πέρας την συναλλαγή τους.

Κοινός παρανομαστής λοιπόν όλων είναι αυτό που θα περιμένουν οι επισκέπτες δηλαδή οι επιχειρήσεις να είναι εκεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ARTEXPO στα τηλ. 2410 255990 κιν. 6932 808726 – 6986 731051 -6971 546182 καθώς και στην ιστοσελίδα των διοργανωτών.

Φωτογραφικό Υλικό:
Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας