Ενημερωτικό σεμινάριο: Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα και έξω από την επιχείρησή σας

Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα και έξω από την επιχείρησή σας!
Σεμινάριο/συζήτηση Σάββατο 8-2-2014, ώρα 18.00-20.00 στο Επιμελητήριο Λάρισας

Διανύουμε μια εποχή με πολλές αλλαγές και αναταραχές. Η οικονομική κρίση και κρίση αξιών πλήττει την κοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς έχει φέρει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή όλων μας. Ζούμε στην αβεβαιότητα, την ανησυχία και διστάζουμε για νέα ξεκινήματα. Καθημερινά οι αλλαγές είναι ραγδαίες, κάτι που δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε.
Όσο αντικειμενικά δύσκολες και εάν είναι οι συνθήκες ζωής μας, δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι δικό μας χρέος να τη ζήσουμε όπως μας αξίζει!
Τι πιστεύουμε ότι μας αξίζει πραγματικά? Όλα ξεκινούν από εμάς, τον εαυτό μας και την εσωτερική μας διάθεση/αντίληψη. Πίσω από μια πετυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή κρύβεται ένα ολοκληρωμένο και θετικά σκεπτόμενο άτομο.

α) Πόσο σημαντικό είναι για την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή να έχουμε θετική ενέργεια και σκέψη?
β) Ο δύσκολος ρόλος της γυναίκας επιχειρηματία παράλληλα με τον ρόλο μητέρα και σύζυγος
γ) Το άγχος στην εργασία και στην προσωπική μας ζωή επηρεάζει την απόδοσή μας αλλά και την υγεία μας. Πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε?


Σαββατο 8-2-14, ωρα 18.00-20.00, 2ος όροφος Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44

Εισαγωγή & συζήτηση με το κοινό, συμμετοχή Λαρισαίων επιχειρηματιών
Είσοδος δωρεάν

Εισηγήτρια
Φραντσέσκα Καραγιάννη - τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών / μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο καθολικό πανεπιστήμιο του Βελγίου (Universite Catholique de Louvain) στην Κλινική Ψυχολογία και Ψυχανάλυση.

Αρθρογραφεί στο εβδομαδιαίο επιστημονικό περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» και στην καθημερινή πολιτική εφημερίδα «ΕΛΛΑΔΑ». Το 2011-2012 πραγματοποίησε μια εβδομαδιαία ψυχολογική εκπομπή ποικίλης θεματολογίας μέσα από τη συχνότητα του KONTRA CHANNEL

Διοργάνωση: NEW MEDIA BUSINESS τηλέφωνο: 2410.539535

Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας