Παρουσίαση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Fujairah Free Zone των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Αντιπροσωπεία του Fujairah Free Zone Authority, στο πλαίσιο καμπάνιας προβολής των πλεονεκτημάτων του Εμιράτου για την προσέλκυση ξένων επιχειρήσεων στο έδαφός του, θα βρίσκεται στην Αθήνα (17/2) και στη Θεσσαλονίκη (19/2), για να παρουσιάσει την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον στη Fujairah, τα κίνητρα και τις διευκολύνσεις που προσφέρει στις ξένες εταιρίες, τις δυνατότητες για τοπική παραγωγή, υπηρεσίες logistics ή για διαμετακομιστικό εμπόριο προς πολλές αγορές του Αραβικού Κόλπου και άλλες χώρες.

H υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία αποτελείται από τους:
Mr. Sharief Habib Al Awadhi- Director General & CEO of Fujairah Free Zone Authority, Government of Fujairah,UAE
Mr. Mohammed Bin Majid-Director General Trading & Industrial, Chamber of Commerce & Industrial,Government of Fujairah, UAE
Mrs. Amal Alkaabi- Business Development Director of Fujairah Free Zone Authority, Government of Fujairah,UAE
Ms. Aisha Alyamahe- Sales & Marketing Director of Fujairah Free Zone Authority, Government of Fujairah,UAE
Atty. Emad Hefnawy- Legal Adviser of Fujairah Free Zone Authority, Government

και θα είναι διαθέσιμη για επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη για να συζητήσει σχέδια ελληνικών εταιριών που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δικτύωσή τους σε δυναμικές αγορές μέσω κατάλληλων συνεργιών και συμμαχιών. Με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει από τις ημερίδες, θα προγραμματισθεί στη συνέχεια αποστολή στη Fujairah με ελληνικές εταιρίες που θα ήθελαν να διερευνήσουν περαιτέρω και να προχωρήσουν σε επαφές με Κυβερνητικούς παράγοντες και τοπικές εταιρίες, για την οποία η Κυβέρνηση της Fujairah προτίθεται να καλύψει μερικώς έξοδα φιλοξενίας (διαμονής, τοπικών μετακινήσεων κλπ.) όσων συμμετάσχουν.

Σχετικά αρχεία:

Πρόγραμμα ημερίδας στην Αθήνα, Γραφεία ΣΕΒ, 17/2/2014
Δήλωση συμμετοχής για ημερίδα Αθήνας
Πρόγραμμα ημερίδας στη Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, 19/2/2014
Δήλωση συμμετοχής για ημερίδα Θεσσαλονίκης

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή, ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, Τ. 2115006144, patsiavos@sev.org.gr.

H είσοδος είναι ελεύθερη

Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας