Ημερίδα καινοτομίας

Το  Επιμελητήριο  Λάρισας,  η  ΕΣΥΝΕ  και  το  Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων & Βιοσυστημάτων του  ΤΕΙ  Λάρισας  σας  καλούν  σε  ημερίδα  Καινοτομίας  που  θα  πραγματοποιηθεί  την  Πέμπτη  4  Απριλίου  2013  στις  6μμ.  στην  αίθουσα  εκδηλώσεων του  Επιμελητηρίου  Λάρισας (Παπακυριαζή  44,  2ος όροφος).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

1. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
-Περιφερειάρχης
-Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λάρισας
-Εκπρόσωπος Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας
-Πρόεδρος ΤΕΙ Λάρισας

2. H καινοτομία σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ επιχειρήσεων και ακαδημαϊκής Κοινότητας- Δυνατότητες συνεργασίας των επιχειρήσεων με το Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων & Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Λάρισας
Δρ. Κωνσταντίνος Πετρωτός, Επίκουρος Καθ. Μηχανικής Αγρ. Προϊόντων και Τροφίμων-Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστηματων ΤΕΙ Λάρισας.

3.Παραγωγή Βιοδραστικού Γιαουρτιού με Ενσωμάτωση Φυτικών Πολυφαινολών.
Επιχείρηση ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΠΕ
Αρ. Κουπονιού: 69206003‐01‐000050
Χρήστος Μαντάς, Μηχανικός Βιοσυστημάτων
Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Τεχνολόγος Τροφίμων , MsC

4. Βελτιστοποίηση υφής, διατηρισημότητας και γεύσης γλυκισμάτων με βάση τον χαλβά.
Επιχείρηση : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ 
Αρ. Κουπονιού: 20437797‐01‐000020
Δρ. Στέφανος Ζαούτσος, Καθηγητής-Διευθυντής ΣΤΕΦ ΤΕΙ Λάρισας-
Δημήτριος Αλεξόπουλος , Zαχαροπλάστης-Παρασκευαστής Χαλβά

5. Μελέτη οικολογικής αξιοποίησης τυρογάλακτος για παραγωγή μελισσοτροφής
Επιχείρηση: Σ.Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αρ. Κουπ: 19526550‐01‐000159
Στυλιανός Κόκκας, Τεχνολόγος Γεωπονίας, ΜsC
Στέργιος Ευαγγελόπουλος, Επιχειρηματίας

6. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας