Πρόσκληση για συμμετοχή σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ημερομηνία: 16/04/2009

Το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνει ότι οι Σύλλογοι Θεσσαλίας που έχουν έδρα στην Αθήνα και η ΕΘΕΜ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη πανθεσσαλική εκδήλωση, που θα γίνει στις 8, 9 και 10 Μαΐου 2009 στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαλέξεις, ομιλίες, εισηγήσεις από προσωπικότητες της Θεσσαλίας που θα αναφέρονται σε θέματα ιστορικά, λαογραφικά, περιβαλλοντικά και τουριστικά, ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τραγούδια, χορούς της Θεσσαλίας και συναυλίες Θεσσαλών καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν έκθεση βιολογικών προϊόντων και γυναικείων Συνεταιρισμών Θεσσαλίας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, καθώς και τα τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν έντυπο υλικό, καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Επιμελητηρίου και τον αρμόδιο, Μανώλη Μανουλάκα (τηλ. 2410-536.900).

Οι συμμετέχοντες επιχειρήσεις δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος , το κόστος του εκθεσιακού περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Λάρισας.

Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας