Ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: "Ποιοτική εξυπηρέτηση και ανάπτυξη χαρτοφυλακίου - μείωση ακυρωσιμότητας"

Το Επιμελητήριο Λάρισας προσφέρει στα μέλη του σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Η δεύτερη κατά σειρά εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 16:00-21:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου με θέμα: «Ποιοτική εξυπηρέτηση και ανάπτυξη χαρτοφυλακίου - μείωση ακυρωσιμότητας». Την εκπαίδευση θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών (Ι.ΧΟ.Σ.).

«Ποιοτική εξυπηρέτηση και ανάπτυξη χαρτοφυλακίου - μείωση ακυρωσιμότητας»

Μεθοδολογία άριστης εξυπηρέτησης χαρτοφυλακίου και μειωσης Ακυρωσιμότητας. Εξυπηρέτηση με «θετική διαφορετικότητα» που οδηγεί στον πιστό πελατη και σε ποιοτικές συστάσεις. Αξιοποίηση χαρτοφυλακίου. Γεφυρες πωλήσεων από απο κάθε προιόν για λοιπούς κλάδους - προιόντα και υπηρεσίες. Στρατηγική κατηγοριοποίησης πελατολογίου και ανάπτυξη υγιούς και και κερδοφόρου πελατολογίου.
Το μυστικό συστατικό της επιτυχίας στην νέα εποχή θα είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση του πελάτη. Το χαρτοφυλάκιο μας επίσης κινδυνεύει άμεσα απο ακυρώσεις λόγω της οικονομικής ύφεσης. Απαιτείται σύστημα και ιδέες άριστης εξυπηρέτησης χαρτοφυλακίου. Εφαρμογή νέων τεχνικών της βιομηχανικής ψυχολογίας για την δημιουργία του πολυπόθητου «Πιστού πελάτη». Η διαδικασία ξεκινάει απο την πρώτη μέρα συνεργασίας. Χρήση της τεχνολογίας για συχνή και με θετική διαφορετικότητα επαφή, με τον πελάτη για να μας νοιώθει πάντα κοντά του. Πρωτοποριακές τεχνικές θωράκισης του χαρτοφυλακίου απο ακυρώσεις με πανίσχυρα εργαλεία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελλάδα και μπορούν να μειώσουν την ακυρωσιμότητα εως και 50 %!

Δήλωση συμμετοχής

Το κόστος της ημερίδας είναι συμβολικό στα 10€ ανα συμμετοχή. Για την κράτηση της θέσης σας θα πρέπει να εχει γίνει η κατάθεση των 10€ στο ταμείο του Επιμελητηρίου και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μόνο αν είστε βέβαιοι οτι θα παρακολουθήσετε την ημερίδα ωστε να μήν στερήσετε την θέση απο έναν συνάδελφο που πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνέπεια σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέπτεστε τον κόμβο του Επιμελητηρίου ή το Ι.ΧΟ.Σ τηλ.: 2109480482 και email: info@ixosacademy.gr
Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δωθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας